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Fig. 8

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Extrait du plan topographique de l’entrée du lac en 1867 (AD63, S 0104 h). Relevé en courbes de niveau et projets d’aménagement (en rouge). B : bord du lac ; T : sommet du talus occidental ; D : dépression entre le talus et la pente de l’échancrure d’entrée du lac ; Bt : ligne de niveau de la base du talus occidental ; Ca : canal d’amenée d’eau depuis la Couze Chambourguet ; Pa : pente interne de l’échancrure d’accès au lac ; H : emplacement de l’hôtel-restaurant actuel. Les points D et T correspondent à peu près aux mêmes points sur la figure 6.

Plan of the access zone of the lake in 1867 (extract). Contour lines and laying out project (in red). B: lake shore; T: summit of the western enbankment; D: depression between the embankment and Pa, the side slope of the entrance of the lake; Bt: contour line of the base of the western enbankment; Ca: end of the diversion channel of Couze Chambourguet river; Pa: side slope of the entrance of the lake; H: situation of the Hotel-restaurant in 2019. Points D and T, are approximately the same as on Figure 6.

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